Qui som

“35 anys en el sector de la il·luminació”

Empresa

Comptar amb col·laboradors especialitzats en solucions de valor afegit, constitueix en el mercat actual, un factor clau per a l’èxit dels nostres negocis i productes.

Inglass, amb una experiència de 35 anys en el sector de la il·luminació i amb un gran nivell d’especialització en la indústria del vidre i en els últims anys en proporcionar solucions en la il·luminació LED, és el col·laborador òptim de la cadena de valor de la seva empresa, des de la idea del potencial producte fins a la seva fabricació i comercialització.

La nostra especialització, experiència internacional i solucions són seves, en concret, per ajudar-lo en el plantejament i execució dels seus projectes, proporcionar recursos materials competitius, serveis logístics i assessorar-lo en la presa de decisions que aportin diferenciació al seu producte final.

Volem contribuir a que els nostres clients, persones compromeses amb el desenvolupament, millora i innovació de productes atractius al mercat, potenciïn la seva millor talent; la seva empresa.

El nostre equip

Ramón Graell

Gerència

Pili Francés

Administració

Bao Zhang

Import/Export

Miguel Muñoz

Control de qualitat i magatzem

Marta

Departament tècnic i comunicació